Fer-se soci

La condició de soci del Patronat implica:

  1. Rebre informació de totes les activitats organitzades pel Patronat.
  2. Rebre la revista Ausa (dos números per any) en la seva edició en paper tan bon punt és publicada.
  3. Beneficiar-se de descomptes en la compra de llibres editats pel Patronat.
  4. Beneficiar-se de descomptes en les sortides culturals i altres activitats organitzades pel Patronat i que no siguin gratuïtes.
  5. Beneficiar-se de descomptes en els actes organitzats per l'Atlàntida, en virtud del conveni entre les dues entitats.
  6. Beneficiar-se del carnet RECERCAT, iniciativa de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner que permet gaudir de descomptes i avantatges en múltiples activitats (http://www.irmu.org/base/booklet).

Si voleu fer-vos socis del Patronat d'Estudis Osonencs ompliu i envieu el formulari, o bé imprimiu la butlleta (PDF) i feu-la arribar amb les vostres dades a:

Patronat d'Estudis Osonencs
Apartat de Correus 43 08500 Vic

O bé, envieu-la per correu electrònic a: secretaria@patronatestudisosonencs.catFormulari d’inscripció com a soci del Patronat d’Estudis Osonencs

Les dades marcades amb “*” són imprescindibles. La resta ens ajudaran a donar-vos un millor servei.

1 Descompte del 50%. Per acollir-vos-hi cal que ens feu arribar una reproducciˇ del DNI vigent a les adreces postal o electr˛nica a dalt indicades

   (anti spam)

L'informem que les dades personals obtingudes a partir d'aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable el Patronat d’Estudis Osonencs, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que poguessin ser del seu interès.

El Patronat d’Estudis Osonencs es compromet a l'ús exclusiu de les dades personals, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça:

Patronat d’Estudis Osonencs
Apartat de Correus 43 08500 Vic
secretaria@patronatestudisosonencs.cat