Revista Ausa

Consulta i normes

La revista Ausa publica articles d'investigació o d'alta divulgació que siguin originals i inèdits. Abans de l'acceptació definitiva per part de la direcció i el Consell de redacció, els originals són sotmesos a revisió per part d'experts externs (peer review), que n'elaboren un informe escrit.

ISSN 0210-5853 / ISSN ELECTRÒNIC 2014-1246.

Dins la Classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciencies Socials i Humanitats Carhus Plus+ està catalogada com a publicació de Nivell A.

Està inclosa a:

La revista no carrega cap taxa als autors per la publicació dels articles.

 

Licencia Creative Commons
La revista Ausa està sota Llicència Creative Commons Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada (by-nc-nd): No es permet un ús comercial de l’obra original ni la generació d’obres derivades.
 

 

Consulta

Des del 2002 es poden consultar en línia a text complert en format PDF tots els articles publicats a la revista AUSA des de l'inici de la seva publicació l'any 1952. Inicialment els articles apareguts entre els anys 1952 i 2000 es consultaven per mitjà d'una interfície específica mentre que els posteriors es podien consultar a la Base de dades de Sumaris del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (actualment Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC).

Des del mes de maig de 2006 es pot consultar conjuntament la totalitat de la revista al portal Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), que permet accedir-hi a través de cerques a http://www.raco.cat/index.php/index/search, i permet també accedir-hi de manera seqüencial a http://www.raco.cat/index.php/Ausa.

 


Manual de procediments de la revista Ausa (PDF)